O ALEGERE EXCELENTĂ PENTRU UN SALON DE NUNȚI ÎN BUCUREȘTI

Ne face placere să vă fim alături la nunta la care ați visat dintotdeauna. Nunta este un eveniment unic în viață și coordonatoarea noastră de evenimente se va asigura ca el să se petreacă exact așa cum v-ați dorit. Specialiștii noștri sunt gata să vă ajute cu toate detaliile necesare în această perioadă plină de bucurii.

Salonul de nunți al Hotelului Siqua

Salonul Amarillis, frumos și elegant, decorat cu candelabre de cristal în stil Venețian, precum și spațiile din hotel destinate reuniunilor, vă oferă ocazia să organizați la Hotel Siqua nu doar nunta de vis ci și banchete pentru 140 persoane.

Pentru nunți intime și pentru cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați hotelul nostru din zona centrală a Bucureștiului oferă un cadru unic cu Restaurantul Siqua care poate primi 50 de oaspeți.

CAZARE INCLUSĂ PENTRU NUNȚI

Invitații dumneavoastră din afara orașului se pot bucura de camerele spațioase și renovate de curând pe timpul vizitei lor la București, relaxându-se după o noapte lungă de petrecere.

PACHETELE DE NUNTĂ HOTEL SIQUA

O cupă de șampanie servită în doi sau alături de 140 de invitați va fi asigurată de experții noștri în catering de fiecare dată, fie că alegeți un pachet de nuntă all-inclusive sau meniuri a la carte, sau chiar și un meniu personalizat în totalitate.

Chef-ul bucătariei Siqua și Directorul de Catering au creat pentru Dvs pachete de nuntă unice și complete.

PLANIFICĂ UN EVENIMENT