Evenimente în centrul Capitalei

Evenimentele speciale din viața dumneavoastră au parte de cea mai mare atenție în cadrul First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua.
Ca să nu ai surprize neplăcute și să nu te copleșească detaliile, noi gândim lucrurile, le organizăm, le desfășurăm ca și cum le-am face pentru noi.
Ne găsiți în zona zero a Bucureștiului, lângă Opera Națională Română, accesul fiind ușor de oriunde.

Saloanele First Events & Weddings din cadrul Hotelului Siqua

Salonul Amarillis, Cu o capacitate de 150 persoane, elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal în stil Venețian, vă oferă ocazia să organizați la First Events & Weddings orice tip de eveniment: nunta, botez, banchet, etc.
Ne face placere să vă fim alături și in acest sens coordonatoarea noastră de evenimente este gata sa va ajute cu toate detaliile necesare pentru ca totul sa se petreaca asa cum v-ati dorit.

Pe lângă meniurile atractive, vă punem la dispoziție și servicii de cazare la prețuri avantajoase, decor salon și aranjamente florale, parcare gratuită și multe alte facilități pe care vă invităm să le descoperiți.

Salonul Giglio, Pentru nunți intime, botezuri și cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați, Salonul Giglio oferă un cadru unic care poate primi până la 56 de oaspeți.
Ne face placere să vă fim alături la nunta la care ați visat dintotdeauna. Nunta este un eveniment unic în viață și coordonatoarea noastră de evenimente se va asigura ca el să se petreacă exact așa cum v-ați dorit. Specialiștii noștri sunt gata să vă ajute cu toate detaliile necesare în această perioadă plină de bucurii.

Pe lângă meniurile atractive, vă punem la dispoziție și servicii de cazare la prețuri avantajoase, decor salon și aranjamente florale, parcare gratuită și multe alte facilități pe care vă invităm să le descoperiți.

CAZARE INCLUSĂ PENTRU NUNȚI

Invitații dumneavoastră din afara orașului se pot bucura de camerele spațioase și renovate de curând pe timpul vizitei lor la București, relaxându-se după o noapte lungă de petrecere.

PACHETELE DE NUNTĂ HOTEL SIQUA

O cupă de șampanie servită în doi sau alături de 140 de invitați va fi asigurată de experții noștri în catering de fiecare dată, fie că alegeți un pachet de nuntă all-inclusive sau meniuri a la carte, sau chiar și un meniu personalizat în totalitate.

Chef-ul bucătariei Siqua și Directorul de Catering au creat pentru Dvs pachete de nuntă unice și complete.

PLANIFICĂ UN EVENIMENT