VERIFICA DISPONIBILITATEA
Check-In:


Check-Out:

Slide background

VĂ AȘTEPTĂM

ÎN HOTELUL

RENOVAT DE CURÂND

Centrul Vechi


Slide background

AM TERMINAT

LUCRARILE

DE REAMENAJARE

VĂ AȘTEPTĂM ÎN HOTELUL PROASPĂT RENOVAT

Planificați un eveniment în București?

Hotel Siqua este alegerea excelentă pentru evenimente speciale, nunți, petreceri corporate pe care doriți să le organizați în inima Bucureștiului.

Salonul Amarillis elegant decorat cu candelabre venețiene din cristal oferă un spațiu unic și totodată adaptabil pentru un eveniment deosebit.

Pentru o nuntă organizată pe durata weekend-ului sau pentru un prânz intim organizat în Restaurant Siqua, echipa dedicată evenimentelor va fi la dispoziția dumneavoastră pentru a planifica toate detaliile necesare unui eveniment de succes.

VERIFICĂ DISPONIBILITATE

Check-In:
Check-Out:

SERVICII ȘI DOTĂRI

De la camere calde și primitoare la apartamente spațioase, oaspeții noștri vor găsi exact ceea ce își doresc la hotelul nostru central de 4 stele.

Conexiune Internet via Wi-Fi
Curățătorie
Parcare privată
Transport la/de la aeroport
Centru de conferințe

Hotel Siqua se află amplasat în cartierul Cotroceni, București, la doar 15 minute de centrul Bucureștiului. Hotelul nostru de 4 stele se adresează atât celor care călătoresc în scop de business cât și turiștilor interesați să descopere Bucureștiul. Cu apartamente special amenajate, 2 săli de conferință echipate pentru conferințe și întâlniri business și acces facil la Opera Business Center, Centrul Bucureștiului, Palatul Cotroceni, Palatul Parlamentului și multe alte obiective, suntem o alegere excelentă pentru un hotel de business din București.

În același timp, turistii care doresc o călătorie placută și relaxantă vor fi încântați să descopere obiectivele istorice ale Bucureștiului aflate în apropierea hotelui Siqua și la distanță convenabilă de atracții binecunoscute printre care Opera Națională București, Grădina Cișmigiu, Academia Militară, precum și o largă varietate de restaurante aflate în Centrul Vechi.

CAMERE

Garsonieră

Spațioasă și confortabilă, cu o suprafață de 30 mp, garsoniera este dotată cu un pat matrimonial, o canapea elegantă extensibilă în încăperea adiacentă dormitorului, pentru a vă oferi ocazia să vă relaxați după o zi încărcată, birou, televizor cu ecran plat, seif, baie generoasă decorată cu granit și duș renovat de curând, și acces gratuit la rețeaua Wi-Fi.

  • 3
  • 30 ㎡
  • 3

Cameră dublă Twin

Camera dublă twin are în componență două paturi separate și tot ce este necesar pentru a vă asigura un sejur confortabil în București. Relaxați-vă într-o cameră impecabil de curată, dotată cu televizor cu ecran plat, cafetieră, o selecție de ceaiuri de calitate, seif și acces gratuit la rețeaua de internet Wi-Fi.

  • 2
  • 25 ㎡
  • 11

Cameră dublă matrimonială

Cu o suprafață de 25 mp, fiecare cameră dublă matrimonială oferă televizor cu ecran plat, birou, seif, baie decorată cu granit și cădițe de duș refăcute de curând. Răsfățați-vă cu specialități de cafea comandate la room-service sau un pahar de vin în timp ce vă bucurați de priveliștea oferită către Palatul Parlamentului.

  • 2
  • 25 ㎡
  • 18

OFERTE

Pentru minimum 3 nopți la Hotel Siqua primiți gratuit un transport către aeroport, la plecare.

Promoțiile sunt valabile pentru cei care fac rezervarea pe site-ul hotelului, acestea nu sunt valabile pentru rezervări prin orice alte modalități de rezervare (agenție de călătorie, agenții online de călătorie, etc).